• Begär offert/ prisförslag

  Det går givetvis bra att bara kontakta oss för fri rådgivning om du inte bestämt dig ännu.

 • Vi svarar inom 12h

  rickard_rbsportline

  Rickard Björklund
  VD och kundansvarig

  • Adress:
   Skräddarbovägen 3
   77492 Avesta

  • Ring Oss:
   Telefon: 0226-50081
   Mobil: 070-672 84 76

  • Email:
   info@rbsportline.se
   offert@rbsportline.se

 • Foretagsgym.com ägs och drivs av RB Sportline.

  Vi är experter på företagsgym och gymutrustning!

  Vår historia:

  Företagsgym, del av RB Sportline grundades 2005 i Avesta, Dalarna, av Rickard Björklund som såg ett behov av kompetens och större utbud inom racketsport. Det fanns då inte så många som erbjöd racketsportutrustning på nätet och det märktes ganska tidigt att behovet var stort. RB Sportline var länge den största racketsport-återförsäljaren online i Sverige med ett mycket stort och komplett utbud för tennis, squash, badminton och bordtennis.

  I början av 2007 utökade företaget sortimentet med träningsredskap och gymutrustning och grundtanken var att kunna erbjuda redskap och maskiner för att bygga upp kroppen och undvika skador som är ganska vanligt inom racketsporter.

  Resultatet av den nya satsningen blev en liten överraskning med en helt ny kundgrupp som var enorm. 
Sedan dess har fokus mer och mer gått över till gym & fitness-marknaden och företaget har hela tiden funnits långt fram med ett stort utbud, oslagbar service och produkter som håller bästa möjliga kvalité.
 Vår kundgrupp finns i hela samhället, bland annat privatpersoner, kommuner, landsting, hotell, polis, brandkår, försvaret, företag, gymanläggningar. Alla väljer de RB Sportline som leverantör på grund av exceptionell kunskap och service i kombination med en bra prisbild.

  De maskiner och redskap som vi erbjuder våra kunder är av mycket hög kvalité där Matrix Fitness är vårt flaggskepp. RB Sportline är en av fem auktoriserade återförsäljare för Matrix i Sverige vilket vi är mycket stolta över. Vi har under åren utvecklat ett mycket nära samarbete med Casall som med över 30 år på nacken är den största grossisten för gymutrustning i Norden. Tillsammans med Casall kan vi erbjuda en oslagbar service där du kan få hjälp med allt du behöver som montering, service, reparationer etc.

  Vi är väldigt noga med att våra kunder känner sig väl omhändertagna och är nöjda med sina köp hos oss, därför erbjuder personlig kundservice via telefon eller e-post alla dagar, året runt mellan kl. 9-21.

 •  

  Företagsinformation

  RB Sportline
  Skräddarbovägen 3
  77492 Avesta
  Telefon: 0226-50081
  Mobil: 070-672 84 76
  E-post: info(at)rbsportline.se
  Organisationsnummer: 730215-7131
  Ägare: Rickard Björklund