Kompletta gym för Bostadsrättsföreningar

 • Öka fastighetens värde med ett gym för er Brf.

  Dagens ränteklimat, samt de höga bostadspriserna, gör att bostadsrättföreningar som satsar på att minimera skuldsättning inte belönas. Riksbanken signalerar att lågränteklimatet är här för att stanna. Med en redan låg/normal skuldsättning uppstår frågan, vad ska föreningen göra med sin likviditet?
  Gå direkt till kontaktformuläret.

  Många solida föreningar har insett det, ett gym för medlemmarna är ett effektivt sätt att öka värdet på fastigheten.

 • gym brf

Investera i fastigheten

Vi har hjälp många föreningar att utnyttja döda källarutrymmen (missade kvadratmetrar) genom att bygga ett komplett gym för föreningens medlemmar. Ett gym är en investering som ökar värdet på fastigheten, speciellt i större städer där gymkort kan kosta 5.000kr+ per år.

Givetvis krävs det att en tillräckligt stor del av medlemmarna (eller framtida köpare) är intresserade av träning. Men vår erfarenhet är att medlemmarna, precis som med bastu och liknande, uppskattar enormt mycket att “få något extra för hyran”. Har föreningen redan investerat i “de lågt hängande frukterna” för värdeökning, dvs fibernät, balkong, säkerhetsdörrar med mera är gym ett av de bästa alternativen att investera i, då gymmet placeras på en ofta outnyttjad yta.
gym till bostadsrättsförening

Du behöver inte har stor yta för att få plats med ett gym.

 

Våra populäraste gympaket

gympaket brf 30kvm

Gympaket för ca 30kvm

Perfekt för det lilla rummet som står outnyttjat i bostadsrättsföreningen.

gympaket brf 50kvm

Gympaket för ca 50kvm

Perfekt för det extra källarlokalen som står outnyttjat i bostadsrättsföreningen. Kontakta oss för prisinfo samt möjlighet att anpassa det för dina önskemål.

 

Vårt erbjudande

Företagsgym.se (del av Gymspecialisten) är ledande i Sverige på kompletta gym till företag och föreningar. Med märken såsom Matrix, Casall, Reebok, Master, Titan fitness, MDUSA, m.fl. har du ett stort sortiment att välja ifrån. Som totalleverantör av gymutrustning erbjuder vi:

 • Rikstäckande service
 • Fri rådgivning (3D modellering av er lokal etc.)
 • Kompletta paket (Även golv, belysning, passersystem) • Ditt namn

  Din epost

  Antal som kommer använda gymmet?

  Storlek på lokal?

  Vad är du intresserad av?
   Styrkeutrustning Konditionsutrustning

  Tillägg
   Service av befintliga maskiner Montering av utrustning

  Lägg till ev. kommentar

  Vi hjälper er helt enkelt genom hela processen. Rådgivning, installation samt service. Vi har hjälp många föreningar tidigare och berättar gärna hur de har gjort! Givetvis kan finansiering skräddarsys genom hyra och leasing. Vi erbjuder även service/uppgraderingar för BRF som redan har ett gym.

 •  

  Du kanske har bråttom?

  Släng då iväg ett snabbt mail till info@gymspecialisten.se eller ring direkt 0226-50081 så hjälper vi dig.

 •