• Hyr / Leasa gymutrustning 

  När du hyr/leasar din gymutrustning slipper du oroa dig. Vi gör det så enkelt för dig som möjligt genom att vi står för både leverans, montering och underhåll. Utrustningen kommer levererat på överenskommet datum, vi är där och installerar den utrustning ni beställt och om något problem uppstår framöver, så är vi där och löser det. Allt för att du skall kunna fokusera på träningen och din verksamhet.

  Gymutrustning vi erbjuder

  Vi erbjuder allt du kan tänkas behöva, hemsidan är under utveckling och vi har större sortiment än det som visas här. Finn alltifrån roddmaskiner, löpband till hantlar och yogamattor.

  Fördelar med leasa eller hyra gymutrustning

  • Snabb leverans 
  • Förmånlig betallösning
  • Kostnadsfri montering
  • Nöjdhetsgaranti

   

  Med nöjda kunder i både offentlig och privat sektor kan vi garanterat hjälpa dig. Ett axplock av våra kunder:

  våra kunder

   

  Kontakta oss idag för mer info

  kontakta oss direkt  

  Eller ring oss direkt:

  0226 500 81

   


 • hyra gymutrustning

  I begreppet gymutrustning innefattas det mesta i ett gym medan gymmaskiner specifikt definierar maskiner med viktstackar och oftast kontrollerade rörelsemönster.

 • Så fungerar hyra & leasing

  Leasing är ett enkelt och förmånligt sätt för dig som kund att anskaffa de träningsredskap du vill ha utan att binda kapital eller låsa företagets kreditutrymme. Den leasade utrustningen utgör till stor del säkerheten för finansieringen och det krävs oftast inte någon mer säkerhet, i de fall banken vill ha någon mer säkerhet begär man i de flesta fall en personlig borgen. Längden på leasingen eller hyresavtalet kan man själv välja att lägga upp mellan 1-5 år.


  Leasingavgiften är avdragsgill och i normala fall lika stor under hela leasingperioden och är därför lätt att budgetera. Skillnaden mellan leasing och hyra är att när du leasar så löser du ut utrustningen när leasingperioden löpt ut mot ett restvärde som man kommer överens om innan avtalet tecknas, det vanligaste är 10%.

  När man hyr maskinerna så binder man sig inte att köpa loss dom när avtalet har löpt ut. Ett hyresavtal kan man lägga upp mellan 1-5 år och i ett hyresavtal ingår service på maskinerna, det gör det inte vid leasing. Vi kommer då och servar maskinerna 1-2 gånger per år beroende på hur mycket de används. När sedan hyresperioden är slut kan du som kund antingen välja att förlänga hyresavtalet med befintliga maskiner, teckna ett nytt hyresavtal med nya maskiner eller så avslutas avtalet och så kommer vi och hämtar maskinerna.


 • Leasing & hyra är ett utmärkt sätt för dig som företag/BRF att investera i träningsutrustning utan att binda kapital eller låsa kreditutrymme. Välj själv hyresperiod som passar dig bäst.