• Hyr löpband och vi löser allt

  När du hyr löpband gör vi det så enkelt för dig som möjligt. Löpbandet kommer levererat på överenskommet datum, vi erbjuder montering och om något problem uppstår, så är vi där och löser dem. Allt för att du skall kunna fokusera på träningen!

  Se även övrig gymutrustning du kan hyra och leasa via oss.

  Fördelar med leasa eller hyra Löpband

  • Snabb leverans 
  • Förmånlig betallösning
  • Montering
  • Nöjdhetsgaranti

  Med nöjda kunder i både offentlig och privat sektor kan vi garanterat hjälpa dig. Ett axplock av våra kunder:

  våra kunder

   

  Vi hjälper dig till rätt produkt(er)

  kontakta oss direkt  

  Eller ring oss direkt:

  0226 500 81

   


 • hyr löpband

  Privatperson?

  Löpband av kommersiell kvalité. Minimum 12 månaders hyresperiod.

  Kontakta oss direkt för hyresupplägg och prisförslag.
  0226-500 81 • Så fungerar hyra & leasing

  Leasing är ett enkelt och förmånligt sätt för dig som kund att anskaffa de träningsredskap du vill ha utan att binda kapital eller låsa företagets kreditutrymme. Den leasade utrustningen utgör till stor del säkerheten för finansieringen och det krävs oftast inte någon mer säkerhet, i de fall banken vill ha någon mer säkerhet begär man i de flesta fall en personlig borgen. Längden på leasingen eller hyresavtalet kan man själv välja att lägga upp mellan 1-5 år.


  Leasingavgiften är avdragsgill och i normala fall lika stor under hela leasingperioden och är därför lätt att budgetera. Skillnaden mellan leasing och hyra är att när du leasar så löser du ut utrustningen när leasingperioden löpt ut mot ett restvärde som man kommer överens om innan avtalet tecknas, det vanligaste är 10%.

  När man hyr maskinerna så binder man sig inte att köpa loss dom när avtalet har löpt ut. Ett hyresavtal kan man lägga upp mellan 1-5 år och i ett hyresavtal ingår service på maskinerna, det gör det inte vid leasing. Vi kommer då och servar maskinerna 1-2 gånger per år beroende på hur mycket de används. När sedan hyresperioden är slut kan du som kund antingen välja att förlänga hyresavtalet med befintliga maskiner, teckna ett nytt hyresavtal med nya maskiner eller så avslutas avtalet och så kommer vi och hämtar maskinerna.

 • Leasing eller hyra är ett utmärkt sätt för dig som företag att investera i träningsutrustning utan att binda kapital eller låsa kreditutrymme.