Leasa eller köp ditt gym hos RB Sportline

Gymleverantör som har vad som krävs

Är du en företagare eller privatperson som är gå gång och ska investera i ett företagsgym eller en större kommersiell anläggning och letar efter en seriös leverantör som erbjuder en bra service, maskiner av riktigt bra kvalité och som håller bra priser?
Då kan du sluta leta nu!
RB Sportline är totalleverantör av träningsmaskiner och träningsredskap och kan erbjuda allt ifrån minsta träningsredskap för hemmabruk till de högklassiga Matrixmaskinerna för de största gymanläggningarna.
Företaget satsar hårt på kundservice och man erbjuder en personlig kundservice och support alla dagar i veckan, året runt mellan 09.00 och 21.00 och det är ganska unikt.

Som kund blir man omhändertagen på ett mycket proffsigt sätt och får all den hjälp man behöver från dag 1 i sin planering av det nya gymmet. Du får tips och råd om vilka och vilken typ av maskiner du behöver efter dina önskemål om hur ditt gym ska se ut. Har du sedan en ritning eller måtten på lokalen du ska installera gymmet i så kan du få se din anläggning i en 3-D ritning hur den kommer att se ut när den är klar med maskiner och allt. En inbjudan till att komma och se och prova maskinerna får man alltid och då får man även en möjlighet att göra en del justeringar i ritningen om man vill.

En annan väldigt positiv sak med att anlita RB Sportline är att maskiner, redskap och reservdelar alltid finns på lager och leveranstiderna är korta.
De maskiner och redskap man erbjuder är bästa tänkbara, det är Matrix, Johnson och Vision när det gäller maskiner och där är Matrix flaggskeppet, och då inte bara här utan det gäller hela marknaden. Övriga redskap som till exempel skivstänger, viktskivor, hantlar etc kommer från Casall och deras utrustning har funnits på marknaden i 30 år vilket talar sitt tydliga språk vilken kvalité de har.

Förutom nämnda märken har man också Monarks utbud av testcyklar och rehabcyklar som till exempel sjukhus, rehabkliniker, idrottsföreningar, räddningstjänsten med många flera över hela världen använder sig av.

Ring eller mejla RB Sportline så får du den hjälp du behöver för att få ditt gym perfekt!

www.rbsportline.se
info@rbsportline.se
Tel: 0226-50081, 070-6728476

Lämna ett svar