Real Ryder – andra generationens spinningcykel!

Årets hetaste nyhet!

På 80-talet kom den första motionscykeln, stor, otymplig och tråkig. Sen kom inomhusträningscyklarna som senare även kallades för spinningcykel och den har ju som bekant blivit otroligt populär världen över genom åren och spinning är idag en av de största gruppträningsformerna. Den var skapad för att likna en riktig utomhuscykel och det blev verkligen en uppgradering: sadeln, pedalerna och styret var enkelt att justera och allt var designat för att göra en replika av en utomhuscykel. Givetvis förblev den som en stillastående cykel – en stel, låst pedal maskin och dess design har ännu inte blivit förändrad. Inte ens efter 20 år så har den fått någon förbättrad funktionalitet ur träningssynpynkt utan de enda förbättringar som gjorts på cykeln har varit väldigt små justeringar och förstärkt hållbarhet.

Men nu så har inomhuscyklingen tagit ett stort revolutionerande steg!
RealRyder ABF8 har en unik ram som ger en otroligt härlig cykelkänsla och upplevs mer likt en vägcykel. Real Ryder ger en mycket mer mångsidig träning än vad en vanlig spinningcykel gör. Med den helt rörliga ramen ger Real Ryder en workout för hela kroppen. Möjligeten att luta sig ger en mycket bra balansträning och det mentala engagemanget är verkligen på topp och man upplever verkligen en känslomässig spänning och glädje genom hela träningspasset.
Närmare verkligheten än så här går det inte att komma på en stillastående inomhuscykel!

Om du tittar på en cyklist som står upp och cyklar, t.ex i en uppförsbacke, på en riktig cykel kommer du att se att cyklisten står stilla och trampar medan cykeln rör sig från sida till sida. Titta sedan på en konventionell inomhuscykel så kommer du att se raka motsatsen, cykeln står still men cyklisten rör sig.

Den dynamiska rörelsen på Real Ryder kallas ”Core Balance Tecnology” och den kommer att förändra spinninggrupperna och sättet spinning lärs ut på för all framtid och ge en effektivare och fantastiskt mycket roligare träning.
RealRyder är mer än en ny inomhuscykel, den medför även ett nytt spännande träningsprogram (RealRyding™) som gör att alla andra spinninggrupper bleknar i jämförelse! Andra företag har försökt att utveckla en studiocykel som liknar en riktig cykel, men RealRyder är den första som lyckats att göra det rätt

Real Ryder kommer garanterat att bli en injektion som lockar nya medlemmar och utövare till vilken spinninganläggning, gymanläggning eller företagsgym som helst.
En given succé!

 

 

Lämna ett svar