• Starta eget gym konsultation

  Vi hjälper dig starta upp gymmet du alltid drömt om. Vi är en helhetsleverantör vilket innebär att vi kan erbjuda allt ifrån gymutrustning, rådgivning, marknadsföring och annan utrustning som bör finnas på gym. Vi har personilg kundsupport alla dagar i veckan och vi hjälper dig ta allt i rätt ordning för att få bästa möjliga resultat.

   

 • Hyra / leasing av gymutrustning

  Lås inte upp ditt kapital i maskiner, leasa eller hyr din träningsutrustning istället. Hos oss kan ni hyra eller lesa allt från enstaka maskiner till fullskaliga gym. Vi gör det lätt för dig att komma igång med din verksamhet!

   

 • Anpassade träningspaket

  Med vår långa erfarenhet har vi gått igenom det mesta. Vi vet vilka problem som kan uppstå och vad som krävs för att lyckas, därför finns vi med hela vägen tills dess maskinerna är monterade och klara och träningen har kommit igång på allvar. I regel skräddarsyr vi varje gym men i många fall innehåller ett företagsgym likadan utrustning och därför har vi satt ihop färdiga paket i olika storlekar för att göra det enkelt att se vilken utrustning som passar för dina behov.

   

Vänta, det kommer mer. Vi jobbar även inom dessa områden:

  • Marknadsföring

   För att kickstarta din nya verksamhet kan vi hjälpa dig få ut nyheten till den stora massan. Med en strategi för digital marknadsföring får du resultat som går att mäta och utvärdera vilket inte är lika lätt om du annonserar i en tidning. Vi ger dig tips och råd om hur du ska marknadsföra dig på bästa sätt utan att det kostar en förmögenhet.

  • PT (Personlig Tränare) Online

   Alla behöver en liten extra push ibland. Med hjälp av vårt samarbete med Personliga Tränare (PT) så får du motivation, en personlig träningsplan, kostupplägg och en träningsdagbok. Allt för att du ska nå dina träningsmål!

  • Reparation och underhåll

   Vi erbjuder montering, underhåll och service till dina träningsmaskiner. Säkerhet är A och O och med ett löpande underhåll så minimerar ni risken att maskinen går sönder och att användaren riskerar att skada sig. Service/underhåll sparar mycket pengar i längden och säkerställer en fungerande gymutrustning.

  • Träningsprogram, utveckla nuvarande gym

   Det är inte alltid så att nya maskiner är lösningen. Ibland krävs det en uppfräschning i aktiviteterna på gymmet. Vi erbjuder träningsprogram och rådgivning för att du skall kunna uppdatera och driva ett aktivt gym med en både rolig och givande träning som passar för alla.

  • Funktionell träning

   Crossfit är något som har blivit allt större i Sverige de senaste åren och funktionell träning har tagits till nya nivåer! Vi erbjuder ett stort och komplett utbud som är inriktad enbart på funktionell träning.

  • Grafisk design

   Med rätt färg och form och en bra logga kan du komma långt. Låt oss hjälpa dig med den biten. Vi har ett unikt samarbete med olika typer av designers som förstår gymbranschen.