Service, underhåll samt reparation av gymutrustning

 • Vi erbjuder montering, underhåll samt service för flertalet träningsmaskiner på marknaden. Vi lagerför reservdelar för bland annat Casall, Matrix, Monark, Titan, samt Master. Med viss väntetid för reservdelar kan vi lösa i stort sätt allting som innefattar [Trasigt + Gym]. Våra servicetekniker har många års erfarenhet och har jobbat med de flesta varumärken. Vi utgår från Göteborg, Stockholm samt Avesta men erbjuder reparation och service över hela landet.

  • Utbildade servicetekniker med 10+ års erfarenhet.
  • Reservdelslager för de större varumärkena.
  • Rikstäckande service

  Reparation av gymutrustning – Privatperson

  Vår målgrupp är företag och organisationer. Vi utför enskilda uppdrag mot privatpersoner, men det är tyvärr inte alltid ekonomiskt försvarbart att utföra mindre uppdrag. Kontakta oss och se om vi kan hjälpa dig!

  Serviceavtal

  Vi rekommenderar våra företagskunder att teckna ett serviceavtal i samband med inköp/leasing av träningsmaskiner. Regelbundet underhåll gör att livslängden och användarupplevelsen garanteras, och är olyckan framme så är vi snabbt på plats och löser problemet.

   

  Vi underhåller, reparerar och monterar gym över hela Sverige.

  Prisuppgift eller frågor?

  service@gymspecialisten.se

  0226 500 81


 • service_reparation_underhall-300x198

  Regelbunden service för ökad livslängd.

  Fukt och damm letar sig efter tid in i maskinerna. Vi rekommenderar årlig översyn vid frekvent användande, speciellt för konditionsmaskiner.