Utmärkt gym för privatpersoner och företag

Härlig atmosfär på Aktiv Motion i Gävle

På Staketgatan 7 i Gävle ligger ett gym som heter Aktiv Motion och det drivs av en kille som heter Ola Löf.

Han har lyckats skapa en träningsanläggning som ger ett mycket bra första intryck och en väldigt hemtrevlig atmosfär. Aktiv Motion är ett gym som har en bred målgrupp i alla åldrar och det är både privatpersoner och företag som är kunder här. Företag som inte har utrymme eller möjlighet att installera ett eget företagsgym erbjuder ofta sina anställda träningskort på någon träningsanläggning som de kan sköta sin träning och friskvård på.
Aktiv Motion är en perfekt anläggning att anlita när man som företagare ska satsa på friskvård. Maskinparken består av Matrixmaskiner som ger en optimal träning och säkerhet och tillsammans med fria vikter, hantlar och andra mindre redskap får man ett perfekt träningspass för hela kroppen.

Ola har valt att satsa på Matrixmaskiner av den enkla anledningen att han vill ha en maskinpark som är av bästa möjliga kvalité, detta slippa haverier som bara blir kostsamma i längden och som kräver ständig service på maskiner som blir stående och inte kan användas. Men framför allt vill han erbjuda sina kunder en upplevelse när de tränar med bästa tänkbara komfort och säkerhet.

Aktiv Motion har blivit ett populärt gym och medlemsantalet ökar stadigt och Ola ligger både två och tre steg framåt i planeringen med att göra anläggningen större.

Verksamheten sköts på ett proffsigt sätt och att lyssna på medlemmarna om vad de vill förbättra och att göra investeringar i nya maskiner och redskap är en självklarhet för att hålla gymmet i toppskick.

Aktiv Motion är definitivt ett gym att rekommendera för både företag och privatpersoner som vill träna i en mycket trevlig miljö med bästa möjliga utrustning.

Vill du veta mer? Kontakta Ola på telefon 070-5156628

Lämna ett svar